Har bagt knækbrød i dag. Det er ikke sidste gang. Det smager 10 gange bedre end de man køber.
Have baked crackers today. It is not the last time. It tastes 10 times better than those you buy.
Opskrift
1 dl. Sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. Havregryn
1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
3 dl. hvedemel
2 dl. vand
1 dl. olie
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Det hele blandes og væsken tilsættes efterhånden. Rulles ud mellem 2 stykker bagepapir. Bages i 15 - 20 min. ved 200 grader.
Recipe
1 dl. hørfrø
1 dl. Havregryn
1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
3 dl. hvedemel
2 dl. vand
1 dl. olie
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Det hele blandes og væsken tilsættes efterhånden. Rulles ud mellem 2 stykker bagepapir. Bages i 15 - 20 min. ved 200 grader.
Recipe
1 dl. Sesame seeds
1 dl. linseed
1 dl. Oatmeal
1 dl. linseed
1 dl. Oatmeal
1 dl. sunflower seeds
1 dl. pumpkin seeds
3 dl. flour
2 dl. water
1 dl. oil
1 tsp. salt
1 tsp. baking powder
Mix all the ingredients and add the liquid gradually. Roll the dough out between 2 pieces of wax paper. Bake for 15 to 20 minutes at 200 degrees
1 dl. pumpkin seeds
3 dl. flour
2 dl. water
1 dl. oil
1 tsp. salt
1 tsp. baking powder
Mix all the ingredients and add the liquid gradually. Roll the dough out between 2 pieces of wax paper. Bake for 15 to 20 minutes at 200 degrees
Ingen kommentarer:
Send en kommentar