søndag den 24. oktober 2010

Har bagt knækbrød i dag. Det er ikke sidste gang. Det smager 10 gange bedre end de man køber.

Have baked crackers today. It is not the last time. It tastes 10 times better than those you buy.
 
 
Opskrift 

1 dl. Sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. Havregryn
1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
3 dl. hvedemel
2 dl. vand
1 dl. olie
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver


Det hele blandes og væsken tilsættes efterhånden. Rulles ud mellem 2 stykker bagepapir. Bages i 15 - 20 min. ved 200 grader.




Recipe

1 dl. Sesame seeds
1 dl. linseed
1 dl. Oatmeal
1 dl. sunflower seeds
1 dl. pumpkin seeds
3 dl. flour
2 dl. water
1 dl. oil
1 tsp. salt
1 tsp. baking powder
 Mix all the
ingredients and add the liquid gradually. Roll the dough out between 2 pieces of wax paper. Bake for 15 to 20 minutes at 200 degrees

Ingen kommentarer:

Send en kommentar